17 Päivän hyvä työ

”Eräs tärkeä ritarivelvollisuus oli jokapäiväisen hyvän työn suorittaminen”
– Partioliikkeen perustaja Robert Baden-Powell

Hyvän tekeminen tuo hyvän olon. Partiossa hyvien töiden tekeminen toisille on tärkeää, kuten myös Johtajatulilla. Olemme metsäretkellä yhdessä rakentamassa parempaa maailmaa opettelemalla paremmiksi johtajiksi. Samalla parannamme meidän jokaisen päivää Tulilla tekemällä Päivän Hyvän Työn.

Päivän Hyvä Työ on korkeintaan noin tunnin mittainen tehtävä, jonka tarkoituksena on auttaa muita Johtajatulien osallistujia nauttimaan tapahtumasta entistäkin enemmän. Tehtävä voi liittyä elämysohjelman järjestelyihin, työpajoissa auttamiseen, ruokailuiden järjestämiseen tai yhteisestä turvallisuudesta huolehtimiseen esimerkiksi pintoja desinfioimalla. Alustava lista hyvistä töistä löytyy nettisivuiltamme.

Jokainen meistä voi valita päivän hyvän työnsä niin, että se sopii omiin kiinnostuksen kohteisiin ja oman viikonlopun ohjelmaan. Innokkaimmat voivat valita PHT:nsä jo työpajailmoittautumisen ohessa. Vielä aprikoiville hyviä töitä riittää valittavaksi myös paikan päällä Evollla infopisteellä. Kaikki Tulilla tekevät ainakin yhden hyvän työn. Mikään ei kuitenkaan estä tekemästä hyvää niin paljon kuin suinkin voi.

Osallistujan opas