17 Päivän hyvä työ

”Eräs tärkeä ritarivelvollisuus oli jokapäiväisen hyvän työn suorittaminen”
– Partioliikkeen perustaja Robert Baden-Powell 

Hyvän tekeminen tuo hyvän olon. Partiossa hyvien töiden tekeminen toisille on tärkeää, ja näin on toki myös Johtajatulilla. Olemme metsäretkellä yhdessä rakentamassa parempaa maailmaa ja samalla parannamme meidän jokaisen Johtajatulia tekemällä Päivän Hyvän Työn 

Päivän Hyvä Työ on yleensä noin tunnin mittainen tehtävä, jonka tarkoituksena on auttaa Johtajatulien järjestelyissä. Tehtävä voi liittyä esimerkiksi elämysohjelman järjestelyihin, työpajoissa auttamiseen tai ruokailujen järjestämiseen.  

Päivän Hyvän työn voi valita tarjolla olevista vaihtoehdoista elokuussa webropol –alustan kautta. Tarjolla on useita erilaisia vaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy omiin kiinnostuksen kohteisiin ja oman viikonlopun ohjelmaan sopiva vaihtoehto. Jos työtehtäviin ilmoittautuminen meni ohi tai haluat valita työn tai ajankohdan tapahtumaviikonlopun fiiliksen mukaan, hyviä töitä riittää valittavaksi myös paikan päällä Evolla osallistujien palvelupisteellä. Kaikki Tulilla tekevät ainakin yhden hyvän työn. Mikään ei kuitenkaan estä tekemästä hyvää niin paljon kuin suinkin voi. 

Osallistujan opas