9 Kahvila Nisupirtti

Kahvila Nisupirtti tarjoaa kupin kuumaa ja lämpimäisiä.  

Kahvila Nisupirtti tarjoaa Johtajatulien osallistujille tuulahduksen mummoloiden lämmintä tunnelmaa lakeuksilta. Kahvilasta saat kuumia ja kylmiä virvokkeita sekä palanpainikkeeksi niin makeita kuin suolaisia leipomuksia. Tunnelmallisessa asiakasteltassamme voit nautiskella tuotteitamme ja istua iltaa uusien sekä vanhojen tuttujesi kanssa.  

Kahvilan tuotevalikoimassa on pyritty ottamaan huomioon yleisimmät erityisruokavaliot (laktoositon, maidoton, gluteeniton, pähkinätön, vegaani). 

Kolikot voit jättää kotiin, sillä kahvilassa ei käteinen raha kelpaa maksuvälineeksi. Toivomme asiakkaiden myös suosivan omia astioitaan kertakäyttöastioiden käytön vähentämiseksi. Pitkään ikään ehtineet partiomummot vinkkaavat myös oman pienen tarjottimen helpottavan kahvilassa asiointia!  

 

Kahvipassin logo

Kahvipassi

Mummohan sen sanoi: “Kahvithan me keitämme, vaikka ei olisi pannuakaan”. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia kahvin- tai teensaannistasi viikonlopun aikana, kun hankit itsellesi kahvipassin. Kahvipassilla saat nauttia valitsemaasi lämmikettä niin paljon kuin vain haluat. Kahvipassin voit ostaa ennakkoon verkkokaupasta tai tapahtuman aikana kahvilasta.

 

AUKIOLOAJAT

Pirtissä on pannu kuumana ja nisua tarjolla seuraavasti: 

Perjantaina
klo 16-1.00 

Lauantaina
8.00-1.00 

Sunnuntaina
8.00-12.30 

Nisupirtin sijainnin näet tapahtumakartasta.

TUOTEMYYNTI 

Nisupirtin nurkasta löydät myös tapahtumatuotemyynnin, Fatwoodin puukoruja, sekä pienen määrän tarpeellisimpia retkeilytarvikkeita. 

 

Huom! Vaeltajaloungessa on Suomen suurin vaeltajien vaelluskartta ja 150 ensimmäistä vaeltajien vaelluskarttaan paikkansa merkannutta saa alennuslipun Johtajatulien Nisupirttiin.

Osallistujan opas