Johtajatulilla syödään yhteisistä keittiöistä mutta omilta astioilta, jotka tiskataan ruokailun jälkeen. Ruokailu keittiöissä kuuluu tapahtuman hintaan.
Tulilla on kolme keittiötä (ks. Kartta).
- Pohjoinen keittiö: tarjolla on laktoositonta liha- sekä kasvisruokaa.
- Eteläinen keittiö: tarjolla on laktoosittoman liha- sekä kasvisruuan lisäksi myös gluteenittomat ja vegaaniset vaihtoehdot.
- Erityisruokavaliokeittiö (ERVI): tarjolla on ruokaa kaikille muille erityisruokavalioille.
Syöthän sitä ruokaa, jonka ilmoittautuessasi kerroit!
Kaikki tarjolla oleva liha on kotimaista.
Ohjeet sujuvaan ruokailuun:
- Siirry ohjelmasta tai työpajasta syömään suoraan lähimpään keittiöösi. Jonojen välttämiseksi ethän jää odottamaan kaveriasi, jonka ohjelma loppuu myöhemmin.
- Ruokailuun tullessasi pese kädet huolella. Kunnioita jokaisen oikeutta turvaväliin myös ruokalinjastolla jonottaessa.
- Näytä tapahtumatunnisteesi keittiöväelle, jotka annostelevat ruuan lautasellesi. Pyydä vain sen verran ruokaa kuin jaksat syödä, jotta saamme ruokahävikin pidettyä mahdollisimman pienenä.
- Huomioithan, että olemme varanneet ruokia ilmoittautumisessa esitettyjen toiveiden mukaan. Syöthän siis sen mukaan, miten ilmoittautuessasi kerroit!
- Hae ruokajuoma juomapisteeltä, jonka löydät heti ruokalinjaston jälkeen.
- Kun olet syönyt, käy tiskaamassa astiasi ja pese kätesi huolella. Muista tiskatessakin turvavälit!
- Aamuvirkkuna vältät todennäköisimmin jonot aamiaisella.
- Ruokaa saa aina hakea lisää. Ethän kuitenkaan ruuhkauta ruokalinjastoa, vaan annat ensimmäistä annostaan hakevien jonottaa rauhassa.
Viikonlopun menu:
Alta voit lukea viikonlopun menun sekä klikkaamalla lukea tarkemmat tuoteselosteet kaikista annoksista. Jos jokin ainesosa ei sovellu sinulle, voit ruokailla erityisruokavaliokeittiössä.
Perjantai
Päivällinen | 17:00–19:00
- Porkkana-koskenlaskijasosekeitto + raejuusto (L, G)
- Vegaaninen porkkanasosekeitto (M, G, VEG) + siemensekoitus
Iltapala | 22:00–23:00
- Riisipiirakka (L), kurkkua, juustoa (L)
- Valion hedelmäjogurttia (L,G)
- Sekamehua
Lauantai
Aamiainen | 6:30–9:00
- Haudutettua kaurapuuroa (kaurahiutale, vesi, suola) (M, VEG) mansikkahillolla, voisilmällä (L)
- Ruispaloja, juustoa (L), tuoreita vihanneksia
- Keitetty kananmuna
- Kahvia, Luomu vihreä Sen Cha tai Luomu Musta kiinalainen tee, sekamehua, kahvi-/kauramaitoa
Lounas | 12:15–14:15
- Broileripasta (L)
- Beanit punajuuri-perunakiusaus (M, G, VEG)
- Kaali-porkkana-persikkaraaste (M, G, VEG)
Päivällinen | 17:00–19:00
- Uuniperuna liha- tai kasvistäytteellä:
- Vihersalaatti (M, G, VEG)
- Soijapapu-pastasalaatti (M, G, VEG)
Iltapala | 22:00–23:00
- Rouhepaloja, juustoa (L), vihanneksia
- Elovena-välipalakeksi/ Elovenan pussipuuroa (M,G)
- Sekamehua
Sunnuntai
Aamiainen | 6:30–9:00
- Haudutettua kaurapuuroa (kaurahiutale, vesi, suola) (M, VEG) mansikkahillolla, voisilmällä (L)
- Ruispaloja, juustoa (L), tuoreita vihanneksia
- Kahvia, Luomu vihreä Sen Cha tai Luomu Musta kiinalainen tee, sekamehua, kahvi-/kauramaitoa
Takeaway-lounas | 12:30–14:00
- Papuburrito (L)
- Froosh-smoothie (M, G, VEG)
- Hedelmä
Gluteeniton/maidoton/vegaani eteläisestä keittiöstä:
Pe
- Riisipiirakka M, G, VEG
- Alpro-mustikkasoijajogurtti
La
- Gluteenitonta kaurapuuroa (gluteeniton kaurahiutale, vesi, suola) (M, G)
- Leivän päälle vihannesten lisäksi: smoked flavour slices tai hummus
Gluteenittomat leivät viikonlopun ajan vaihtelevasti: Moilas Gluten-Free Sämpylä tai Moilas Gluten-Free Tumma leipä.