7 Peseytyminen & hygienia

Johtajatulilla on mahdollista peseytyä lämpimässä suihkussa sekä saunoa tapahtuma-alueen eteläosissa Rautjärven rannalla. 

Naisten ja miesten suihkut sekä pukeutumistilat ovat omissa tiloissaan ja lisäksi on mahdollista peseytyä ja pukeutua omassa rauhassa sukupuolineutraaleissa tiloissa. Saunat ovat sekasaunoja uimapuvut päällä. 

  • Suihkuihin on pääsy ympäri vuorokauden. Saunat toimivat itsepalveluperiaatteella. Huomaathan, että rannassa ei ole valvontaa. 
  • Käythän suihkussa vettä säästeliäästi sekä käytät ympäristöystävällisiä ja biohajoavia pesuaineita.  
  • Jotta ruuhkilta vältytään, kannattaa peseytymismahdollisuutta hyödyntää myös muulloin kuin virallisen ohjelmaosuuden päättyessä illalla. 

Vessapassi

Kuva vessapassistaJohtajatulilla on käytössä vessapassi sellaisille henkilöille, joiden esimerkiksi suolistosairauden tai muun syyn vuoksi on käytävä vessassa usein ja joskus hyvinkin nopealla aikataululla. Vessapassin saa käyttöönsä monien potilasjärjestöjen kautta.

Johtajatulilla vessapassin haltija voi esittää korttinsa vessajonossa, jolloin hän on oikeutettu pääsemään jonon ohi vessaan. Huomioithan siis vessapassin käyttäjän ja toimit asianmukaisesti, etkä pahastu, jos oveesi koputetaan, että nyt on kiire. Kiitos!

 

Osallistujan opas