13 Koko viikonlopun ohjelma

 

Johtajatuliviikonloppu noudattaa ohjelman osalta pääosin aikaisempien Johtajatulien kaavaa.

 

Perjantai

Perjantai-ilta alkaa nuotioringeillä ja avajaisten jälkeen omatoiminuotioilla 00:00 saakka. Nuotioille voi osallistua oman mielenkiinnon mukaan.

Perjantaina kokoonnumme yhteen viettämään avajaisia Luovuuden lavalle kello 21.00 alkaen. Avajaisten jälkeen klo 22.30 osallistujilla mahdollisuus osallistua metsäkinoon, joka on myös Luovuuden lavalla

Lauantai

Lauantaipäivä on varattu seminaariohjelmalle. Seminaariohjelma starttaa yhteisesti pääpuhujilla Luovuuden lavalla heti lauantaiaamuna. Seminaariohjelma on lauantaina jaettu kolmeen aikaväliin. Yksi aikaväli on kestoltaan 75 minuuttia. Lauantain seminaariohjelma päättyy päivälliseen.

Kipinätori

Kipinätori kutsuu sinut tutustumaan yhteistyökumppaneihimme ja sidosryhmiimme. Mukana menossa ovat Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinnan kaupunki, Ilmatar Energy Oy, K-Auto, Kirkon Ulkomaanapu, Metsähallitus, Panssariprikaati, Scandinavian Outdoor ja Veripalvelu. 

Partiotoimintaa ja sen erilaisia muotoja esitellään usealla osastolla. Käy tutustumassa mitä Kimara 2024, Ohjelmauudistus 2028, Partiokillat, Suomen partiomuseoyhdistys – Finlands scoutmuseiföreningen rf tai Roverway 2024 voivat tarjota sinun partiopolullesi. 

Jos kaipaat lisää ohjelmaa torivierailullesi, niin tutustu Koulutuksen Kohtauspaikan, Kädentaitojen, Lataamon ja Vaeltajaloungen tarjontaan. 

Iltaelämykset

Lauantaina päivällisen jälkeen alkavat liukuvasti erilaiset iltaelämysohjelmat. Osaan elämyksistä ei tarvitse ilmoittautua etukäteen (kuten rikosmysteeri tai korikiipeily), mutta osaan ohjelmista on tarjolla paikkoja vain rajoitetusti.

Lisätietoa elämysohjelmasta löytyy tästä oppaasta tai Johtajatulien verkkosivuilta: https://johtajatulet.fi/ohjelma/elamysohjelman-tyopajat/ 

Lauantai-illan musiikillinen huipentuma eli DJ ja bändi viihdyttävät ja toivottavasti myös tanssittavat Luovuuden lavalla.

Sunnuntai

Sunnuntaiaamu alkaa vapaaehtoisella hartaudella Luovuuden teemalavalla. Hartauden jälkeen ohjelmassa seuraa yhteislaulutilaisuus ja pääpuhujia. Kaikki osallistujat pääsevät mukaan ja osalliseksi maailman suurimpaan dialogiin, jota meille fasilitoi Erätaukosäätiö. Sunnuntain kaikki edellä mainitut tapahtumat ovat Raffun katoksella.

VAELTAJALOUNGE

Telttakatos ja nuotiopiiri Kipinätorilla | Pe 18:00-22:00 ja 23:00–01:00, La 7:30-10:00, 12:00–14:00 sekä 17:00–02:00, Su 7:30–10:00

Hei vaeltaja! Haluatko tutustua muihin vaeltajiin? Tai kenties pelata lautapelejä tai osallistua tietovisaan? Vai hengailla kavereiden kanssa tai rentoutua? Voit tarkistaa, mitä ohjelmaa olisi tarjolla vaeltajille. Vaeltajaloungessa voit tehdä näitä kaikkia! Voit tulla yksin tai kavereiden kanssa ja tavata myös muita ikäkaudestasi! Vaikka et kuuluisi vaeltajaikäkauteen (18–22-vuotiaat), mutta koet olevasi henkisesti vaeltaja, voit myös tulla mukaan! Loungessa kuulet myös lisää vaeltajaikäisten partiotoiminnasta.

Vaeltajaloungessa on Suomen suurin vaeltajien vaelluskartta ja 150 ensimmäistä vaeltajien vaelluskarttaan paikkansa merkannutta saa alennuslipun Johtajatulien kahvilaan (Kaffila Nisupirttiin). Perjantaina ja lauantaina järjestetään vaeltajien omat nuotiopiirit kello 19.00–21.30 välillä. Tarjolla on pientä visailua ja tietoiskuja.

Osallistujan opas